Beach Event Dronten

Sporten op het zand in Dronten

  • voetbal
  • jonge_jeugd
  • bedrijfsvolleybal
  • bouw
  • dodgeball
  • handbal
  • oudere_jeugd

Ultimate Frisbee! Zie jij ze vliegen? Op 3 juli wel!

We verbinden als STADronten graag de regio Zwolle met Dronten. En als onderdeel van het Beach Event hebben we een snelle sport op het programma staan. Op 3 juli vanaf 18:30 uur nodigen de Bluefingers uit Zwolle iedereen vanaf 14 jaar uit om kennis te maken met Ultimate Frisbee.


Ultimate Frisbeen is een snelle, intensieve en spectaculaire teamsport. ‘Wereldwijd zijn er meer mensen die Ultimate spelen dan Hockey. Ook in Nederland groeit de sport flink! Geen wonder. De combinatie van teamsport, tactiek, explosiviteit en fairplay spreekt steeds meer mensen aan. De hoogste tijd dus om deze sport eens van dichtbij te bekijken!’ Aldus de enthousiaste voorzitter Erik van der Spek van de club uit Zwolle.

Dus hou jij wel van een beetje spektakel? Trommel dan je vrienden op en kom naar het Meerpaalplein. Want dan verzorgen de Bluefingers uit Zwolle een demo tijdens het Beach Event in Dronten. Vanaf 18:30 vliegen de eerste frisbees (én soms ook mensen) door de lucht.
Geen idee hoe deze sport werkt? Géén punt! De Bluefingers leggen je graag uit hoe de sport werkt. Ben je niet bang voor een beetje zweet? Kom in je sportkleding en speel een paar punten mee!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Binnenkort deze sport ook in Dronten op de kaart?


De afgelopen negen jaar hebben de Bluefingers Ultimate laten zien dat de Frisbee sport in Zwolle op de kaart staat! ‘Ondanks al die inspanningen moeten ze nog te vaak uitleggen hoe leuk de sport is. En daar zijn ze eigenlijk wel een beetje klaar mee’, gaat van der Spek enthousiast verder.
Om voor eens en altijd de onbekendheid rond de sport uit de wereld te helpen heeft de club een ontwikkelingshulp programma ontwikkeld.
Dit programma bestaat deze zomer uit vier onderdelen.
1. De Demo tijdens het Beach Event in Dronten
2. De hele zomer mag iedereen (14+) gratis meetrainen met de Bluefingers.
Met ingang van 18 juni wordt er elke dinsdagavond van 19:30 tot 21:30 in het Wezenlandenpark een potje frisbee gespeeld. Welkom!
3. Ben je tussen de 8 en 14 jaar oud? Dan mag je tot en met juli elke dinsdagavond gratis meetrainen met onze jeugd! De jeugd traint van 18:00 tot 19:00. Ook in het Wezenlandenpark.
4. Op vijf plekken in Zwolle hangen Frisbee-te-leen-kastjes®.
Zo’n kastje werkt heel simpel. Loop naar het kastje. Pak de frisbee. Heb de tijd van je leven. Hang de frisbee weer terug. Doe vervolgens mee aan een training en leer daar niet alleen hoe je goed met een frisbee kunt gooien, maar ook hoe de sport gespeeld wordt. Misschien een leuke sport die de Buurtsportcoaches ook kunnen promoten in hun programma?
Wil je meer weten?
Bel dan naar Erik van der Spek (Voorzitter) 06-12609497
of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Samen zetten we Dronten op de kaart!

Met alle evenementen zetten we Dronten graag op de kaart. Daarom roepen we bedrijven op ons te ondersteunen. Voor een klein bedrag bent u al sponsor en vergroot u uw naamsbekendheid. Misschien vindt u het wel leuk om samen met uw goede relaties wat te organiseren op het zand. We denken graag met u mee! Vindt u het dus ook zo leuk dat er weer wat georganiseerd wordt op het Meerpaalplein? Laat het ons weten via het contactformulier of bel Hilde Boers PR: 0321-328440/0630-642 111 We horen graag van u! Kijk voor al onze evenementen op: www.sta-dronten.nl